RietjeArt is een uniek atelier, genesteld in het schilderachtige Stoutenburg. Het is het creatieve kind in Rietje, een kunstenaar met een hartstochtelijke liefde voor de natuur en landschappen. Met haar motto “Durf je droom te leven”, legt ze haar ziel in elk kunstwerk, het resultaat is een kunstzinnige representatie van haar ervaringen en emoties.

Kunst maken is voor haar een avontuur, een reis naar zelfontplooiing, om haar ervaringen en emoties te verwerken experimenteert ze met verschillende stijlen kleurstellingen en materialen. Zo ontstaat er elke keer weer iets nieuws en blijf ze zichzelf en de kijker verrassen.

Rietje’s werken zijn meestal geabstraheerd, vervaardigd met verschillende technieken en materialen. Elk stuk heeft een unieke boodschap die de kijker uitnodigt om de wereld vanuit haar perspectief te verkennen. Haar kunst vereist soms uitleg, maar daagt altijd uit tot nadenken en stimuleert de ontdekkingstocht van de toeschouwer.

De ontwikkeling van haar stijl werd mede gevormd door tien jaar abstracte technieklessen bij Rolina van Vliet en vele andere workshops van gerenommeerde kunstenaars. Ze blijft zichzelf uitdagen, altijd op zoek naar nieuwe technieken en inspiratie, vaak afkomstig van de natuur, leven, gesprekken en ontmoetingen, of door in de voetsporen van andere kunstenaars en filosofen te treden.

Bovendien deelt Rietje graag haar kennis en passie door schildercoaching aan te bieden, mensen te helpen zich uit te drukken door middel van kleuren en vormen.

Haar werk is beschikbaar voor aankoop, KunstUitLeen of exposities . Meer info over mogelijkheden en prijzen 

Voor de exposities in 2024 kijk op het tabblad exposities voor meer informatie.

Kijk, geniet en beleef de wereld van kunst met een boodschap.

Mail me gerust voor vrijblijvende informatie of een afspraak. Stuur een bericht via het contactformulier.