Ik werk van uit mijn eigen atelier RietjeArt in het landelijke Stoutenburg en maak Kunst met een Boodschap.

Ik houd van buiten de lijntjes te kleuren dat maakt mij vrij en blij.

Mijn levensmotto is “Durf je droom te leven”.

Ik heb een voorliefde voor landschappen en met name voor de kust. In de natuur ervaar ik echte vrijheid en rust en haal ik mijn inspiratie. Ik schilder abstracte werken waarin ik mijn ervaringen, beleving en emoties verwerk, gebruik makend van verschillende technieken en materialen. Mijn werken zijn soms duidelijk herkenbaar, maar soms ook heeft het enige uitleg nodig.

Met mijn kunst geef ik een boodschap mee aan de kijker. Ik hoop dat de kijker blijft kijken en ontdekken en uit mijn werk zijn eigen beleving beleefd.

Kunst kijken is een beleving. Ik wil mijn kunst graag delen met de wereld en in het bijzonder met JOU.

Naast zelf schilderen coach ik mensen om vanuit hun gevoel te schilderen. Gevoelens die moeilijk te verwoorden zijn in kleur toevertrouwen aan het doek, daar help ik je graag bij. Maar ook bij het maken van een abstract werk, groot of klein kan ik begeleiden bij het proces, de benodigde technieken en gebruik van materialen. Zie voor meer informatie het tabblad coachend schilderen.

Mijn werk zoekt een muur om te mogen hangen: exposeren, kopen, huren of lenen het is allemaal bespreekbaar. Durf te vragen.

Van harte uitgenodigd op mijn site en voor de exposities in 2020 of tijdens de Open Atelier Route Leusden Woudenberg op 18 en 19 april in mijn atelier RietjeArt. Kijk op het tabblad exposities voor meer informatie.

Kijk, geniet en beleef de wereld van kunst met een boodschap.

Mail me gerust voor vrijblijvende informatie of een afspraak. Stuur een bericht via het contactformulier.