Ik werk vanuit mijn kleine en veilige atelier RietjeArt in het landelijke Stoutenburg.

Wil jij door middel van beeld en tekst en/of kleur jouw verhaal toevertrouwen aan het doek of gewoon abstract schilderen, ik help je daar graag bij. Zo kom je tot inzichten en je gaat met een bijzonder en waardevol werk naar huis. Maar ook samen abstract schilderen is mogelijk, ik help graag je bij het aanleren van nieuwe technieken en gebruik van materialen.

Ik ben geen therapeut of psycholoog, ik help je om gevoelens en/of verlangens die moeilijk te verwoorden zijn in beeld te brengen en toe te vertrouwen aan het doek. Ik begeleid je in het proces en ga met je mee op reis naar jouw leven en/of dromen.

Wil jij samen met mij schilderen vanuit je hart en je gevoel dan kun je kiezen uit een aantal mogelijkheden:

  1. Abstract schilderen vanuit je gevoel, ik help je om door middel van compositie en kleur een abstract schilderij te maken.
  2. Collage met acryl verf, door middel van beeld en teksten zetten we samen jouw verhaal en/of verlangens op het doek, wat belangrijk is voor jou bewaren we en wat weg kan schilder je weg.
  3. Levenslandschap, jouw levensverhaal vertrouw je in kleur toe aan het doek. Ik neem  je mee op reis door jouw leven en samen geven we kleur aan jouw verhaal.
  4. Wil je vanuit je gevoel de reis van je dromen maken, dan help ik je om kleur te geven aan jouw verlangen.
  5. Werken met een paletmes, hoe doe je dat. Ik kan je helpen om te leren hoe je met een paletmes werkt, hoe je dikke lagen verf aanbrengt of juist hoe je door schrapen verschillende kleuren/lagen over elkaar aanbrengt. We werken nat in nat aan bv een vlakkenwerk of een grof abstract werk.
  6. Wil je gewoon een keer proeven wat abstract schilderen is? Bij het maken van een abstract werk, groot of klein kan ik je begeleiden in het proces en het aanleren van technieken, als Nat op Nat of werken met materialen als afval, zand, zaagsel, stof, papier, powertex en natuurproducten of werken met materialen uit de bouwwereld. Zo ontdek je nieuwe verrassende technieken en maak jij je eigen abstracte schilderij.

Durf jij het aan om in een vertrouwde en veilige omgeving vanuit je hart en gevoel te schilderen en heb je daar hulp bij nodig, neem contact met me op en we maken afspraken over je wensen en prikken een datum.

Ik werk 1 op 1 of in kleine groepjes vriendinnen, moeder dochter, man vrouw, kinderen, maximaal 4 personen als het weer het toe laat buiten en maximaal 2 als we binnen werken.

Duur van de workshop: 3 tot 5 uur, inclusief gebruik materialen, koffie/thee/sap wat lekkers, bij meer dan 3 uur een lunch. Excl. schildersdoek (deze zijn bij mij te bestellen of zelf mee te nemen).  

Prijs workshop tussen de 50 en 100 euro per persoon.

Prijs per uur 17,50 euro per persoon.

Werken die in het mijn atelier zijn gemaakt

Wil je met een groep of klas een reis naar je dromen maken en daar kleur aan geven, ik help daar graag bij.   neem contact met me op en we maken afspraken over mogelijkheden.

Creatief kinderfeestje? Al eens aan een workshop Schilderen met kinderen gedacht? ik help je er graag bij.