Ik werk vanuit mijn kleine en veilige atelier RietjeArt in het landelijke Stoutenburg.

Wil jij door middel van beeld en tekst en/of kleur jouw verhaal toevertrouwen aan het doek of gewoon abstract schilderen, ik help je daar graag bij. Zo kom je tot inzichten en je gaat met een bijzonder en waardevol werk naar huis. Maar ook samen abstract schilderen is mogelijk, ik help graag je bij het aanleren van nieuwe technieken en gebruik van materialen.

Ik ben geen therapeut of psycholoog, ik help je om gevoelens en/of verlangens die moeilijk te verwoorden zijn in beeld te brengen en toe te vertrouwen aan het doek. Ik begeleid je in het proces en ga met je mee op reis naar jouw leven en/of dromen.

Durf jij het aan om in een vertrouwde en veilige omgeving vanuit je hart en gevoel te schilderen en heb je daar hulp bij nodig, neem contact met me op en we maken afspraken over je wensen en prikken een datum.

Ik werk 1 op 1 of in kleine groepjes vriendinnen, moeder dochter, man vrouw, kinderen, maximaal 4 personen als het weer het toe laat buiten en maximaal 2 als we binnen werken.

Duur van de workshop: 2 tot 5 uur, inclusief gebruik materialen, klein oefendoek 30×30 of 50x50cm,  koffie/thee/sap wat lekkers, bij meer dan 3 uur een eenvoudige gezonde lunch. 

Wil jij samen met mij schilderen vanuit je hart en je gevoel dan kun je kiezen uit een aantal mogelijkheden:

Workshop Advies over de volgende stap om abstract kunstwerk op te bouwen. duur 2 uur, kosten 35 euro per persoon. We kijken aan de hand jouw werk en gebruik makend van de leerkaart “opbouwen van een abstract kunstwerk” wat er klopt aan jouw werk en waar  liggen de mogelijke verbeterpunten. Op deze manier leer je zelf om kritisch naar je werk te kijken en te verbeteren. Workshop is inclusief de leerkaart, waarmee je zelf stappen kunt zetten in je ontwikkeling.

Workshop werken met paletmes, duur 2 uur, kosten 40 euro per persoon. We gaan werken met verschillende paletmessen en materialen op een harde ondergrond. Inclusief materiaal en leerkaart “Mogelijkheden met een paletmes”

Workshop abstract mixed media werk opbouwen, duur 2 keer 3 uur, kosten 110 euro per persoon. We bouwen de eerste les een abstract werk op met mixed media. Na minimaal 1 week drogen gaan we het schilderen. Inclusief gebruik materiaal en oefen doek van 30×30 of 50×50 cm. Wil je een ander formaat gebruiken dan kun je dat zelf meenemen of bij mij bestellen.

Workshop abstract schilderen,  duur 3 uur, kosten 55 euro per persoon. In een morgen leer je een abstract werk op te bouwen wat je verder thuis afmaakt. Inclusief gebruik materiaal en oefen doek van 30×30 of 50×50 cm. Wil je een ander formaat of beter doek gebruiken, dan kun je dat zelf meenemen of bij mij bestellen.

Workshop abstract schilderen, hoe bouw je een abstract werk op? duur 5 uur, kosten 95 euro per persoon. In een dag leer je een abstract werk op te bouwen en ga je met een leuk werk naar huis. Inclusief gebruik materiaal en oefen doek van 30×30 of 50×50 cm. Wil je een ander formaat of beter doek gebruiken, dan kun je dat zelf meenemen of bij mij bestellen. inclusief een eenvoudige gezonde lunch.

Workshop Levenslandschap, jouw levensverhaal vertrouw je in kleur toe aan het doek. Ik neem  je mee op reis door jouw leven en samen geven we kleur aan jouw verhaal.  Voor 3 uur 55 euro en voor 5 uur 95 euro. Inclusief gebruik materiaal en oefen doek van 30×30 of 50×50 cm en bij 5 uur incl. eenvoudige gezonde lunch.

Workshop vanuit je gevoel de reis van je dromen maken, dan help ik je om kleur te geven aan jouw verlangen. Voor 3 uur 55 euro en voor 5 uur 95 euro. Inclusief gebruik materiaal en oefen doek van 30×30 of 50×50 cm en bij 5 uur incl. eenvoudige gezonde lunch.

Workshop werken vanuit het kind in je, werken vanuit de naïviteit van een kind, hoe laat je los en durf je te werken als een kind. Voor 3 uur 55 euro en voor 5 uur 95 euro. Inclusief gebruik materiaal en oefen doek van 30×30 of 50×50 cm en bij 5 uur incl. eenvoudige gezonde lunch.

Heb je andere wensen, durf te vragen.

neem contact met me op

Werken die in het mijn atelier zijn gemaakt

Wil je met een groep of klas een reis naar je dromen maken en daar kleur aan geven, ik help daar graag bij.   neem contact met me op en we maken afspraken over mogelijkheden.

Creatief kinderfeestje? Al eens aan een workshop Schilderen met kinderen gedacht? ik help je er graag bij.