Rietje Smal-Zwanenburg

In 2010 ben ik begonnen met schilderen.

Ik heb lessen gevolgd bij verschillende bekende en minder bekende kunstenaars. Van ieder leerde ik wat en zo heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Mijn werken hangen inmiddels over de hele wereld, van Stoutenburg tot Friesland en van Bonaire, Uganda tot New Zealand.

Ik probeer om met mijn kunst een boodschap mee te geven. Iedereen mag in mijn werk zien wat hij er in ziet. Ik hoop dat de kijker blijft kijken en ontdekken.

ik houd van buiten de lijntjes kleuren dat geeft mij vrijheid.

Ik werk vanuit mijn eigen atelier RietjeArt. Naast zelf schilderen coach ik mensen om door middel van kleuren beelden en teksten te creëren vanuit hun gevoel en hart om zo gevoelens die moeilijk te verwoorden zijn toe te vertrouwen aan het doek. Zo komen mensen op een ontspannen manier tot inzichten en ontstaat er een persoonlijk en waardevol doek. Durf/wil jij je gevoel aan het doek toe te vertrouwen, dan help ik je daar graag bij.

Het is ook mogelijk om een dag(deel) samen te schilderen in mijn atelier en zomers in onze sfeervolle en zonnige tuin.

Heb je belangstelling in mijn werk, kopen, huren, exposeren of lenen. Alles is mogelijk, durf te vragen. Ik ben altijd op zoek naar een muur waar mijn werk kan/mag hangen.

Doeken kunnen worden afgeleverd zonder of met handgemaakte baklijsten in ieder gewenste kleur. Prijs vanaf 20 euro.

Mail me gerust voor vrijblijvende informatie of een afspraak.