Met mijn kunst geef ik een boodschap mee aan de kijker. Ik hoop dat de kijker blijft kijken en ontdekken en uit mijn werk zijn eigen beleving beleefd. Kunst kijken is een beleving. Ik wil mijn kunst graag delen met de wereld en in het bijzonder met JOU.

De werken die hier hangen geven mijn geluksmomenten of geluk-overwegingen weer. Momenten van intens geluk, maar ook overwegingen op zoek naar geluk.

Geluk is geen permanente toestand, geluk zijn momenten die je beleeft, dat zit vaak in heel kleine dingen, je moet ze alleen wel kunnen en durven zien en beleven. Dat is de boodschap van mijn kunst, in deze expositie. Geluk-overwegingen om mee te nemen in JOUW leven.

Van harte uitgenodigd voor deze expositie, loop gewoon binnen tussen de openingsuren van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur, De Heelkom, Walter van Amersfoortstraat 34a 3791 AR Achterveld