Ans Vedder en Riet Smal-Zwanenburg twee bevlogen kunstenaars uit de omgeving van Amersfoort brengen hun kunst vanaf 5 juli tot en met eind september 2019 naar Friesland. Ze brengen ook twee abstracte kunstwerken mee van de 11 jarige talentvolle Sjalène Hijmissen.

 

Kunst delen = Kunst vermenigvuldigen. Tijdens de expostitie in Bears wil RietjeArt Kunst delen en zo kunst vermenigvuldigen. Er zijn een aantal schilderijen geprijst voor de meeneemprijs van 40 euro per stuk.

Een cultuurhistorische belevenis met moderne kunst

Van harte uitgenodigd voor deze bijzondere expositie in Uniastate Bears (Friesland)

Uniastate
Tjerkepaad 3,
9025 BM Bears

http://www.uniastatebears.nl

Openingstijden: april t/m september:
dinsdag t/m zondag 13.00 -17.00 uur
maandags gesloten

Tijdens openingstijden telefonisch bereiken op 058 251 92 63

of via de mail: uniastatebears@gmail.com

Tip: fiets even door naar de theetuin de Dille in EASTERWIERRUM waar je aan de oever van de Zwettl kunt genieten van koffie of thee met Home Made gebak. Of lokaal bier en bitterballen. Je kunt er ook kamperen. https://www.dedille.nl/

Het schilderij “De Pluktuin” van RietjeArt hangt in de theetuin De Dille, hoe leuk is dat?